Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zondag 14 mei - yoga talk, Elise
Heb je vragen over je yoga beoefening? Of behoefte aan het uitwisselen van ervaringen? Kom naar de yoga talk en laat je inspireren en motiveren. In deze informele (Engelstalige) bijeenkomst zal onze ashtanga docente Elise praten over diverse aspecten van yoga en is er volop ruimte voor interactie. Kijk hier voor meer info over de yoga talk.

maandag en woensdagmiddag - stoelmassage, Monique en Rita

Wil je beter contact krijgen met je lichaam en leren luisteren naar de signalen die het je geeft? Heb je lichamelijke klachten? Of wil je juist klachten voorkomen en je lichaam beter in balans brengen? Wellicht is een stoelmassage iets voor jou. Yoga en massage is een mooie combinatie. Een investering in jezelf of als cadeau voor een ander. Kijk hier voor meer info over de stoelmassage.

"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
vrijdag 19 mei 2017 - wandel & yoga ochtend, Liliane en Britta
Geniet je van wandelen? Wil je nieuwe ontdekkingen doen in het groene Hilversum en deelnemen aan een heerlijke yogales in de natuur? Lees hier verder over de wandel & yoga ochtend.

zaterdag 20 mei - introductie workshop yoga en ayurveda, Gitty
Wil je yoga meer intrigeren in je leven en sta je open voor de invloeden van Ayurveda? Kom dan naar deze workshop van Gitty, en leer meer over het creëren van een persoonlijke beoefening en leefstijl. Lees hier verder over de introductie workshop yoga en ayurveda.

zondag 21 mei - mindfulness stilte middag, Klara en Anneke
Het beoefenen van mindfulness vraagt om bewuste, liefdevolle aandacht. Het is als een zaadje wat, om te kunnen blijven groeien, voeding en aandacht nodig heeft. Heb je ervaring met mindfulness en/of heartfulness en behoefte aan verstilling? Wil je je beoefening opfrissen, verstevigen en verdiepen? Dan is deelname aan deze workshop op zondag 21 mei wellicht iets voor jou. Lees hier meer over de mindfulness stilte middag.

maandag 5 juni -trainingsdag stembevrijding, Helma
Voel je je geblokkeerd in je creativiteit? Wil je dichter bij je gevoel komen? Wil je graag dingen ontdekken over je stem? Heb je last van remmingen om ronduit te zeggen wat je op je hart hebt? Wie weet is deze workshop op tweede Pinksterdag iets voor jou. Kijk hier voor meer info over de trainingsdag stembevrijding.

zondag 22 oktober - klankschalen workshop en klankconcert, José
Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? Of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning en wil je je laten raken in een concert? Lees hier verder over de klankschalen workshop en het meditatief klankconcert.

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran