Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zondag 29 november - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Heb je een drukke agenda en last van stress? Zou je graag minder willen doen en meer rust willen ervaren? Of heb je last van malende gedachten en weet je niet hoe je je gedachten stop kunt zetten? Kom met ons zingen en ervaar hoe het is om helemaal op te gaan in de klanken en al zingend vrij van gedachten te zijn. Ervaring met zingen is niet nodig. Iedereen is van harte welkom! Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

zondag 20 december - kerst satsang, Linda en Marianne
De kerst satsang op zondagavond 20 december is een mooie gelegenheid om even stil te staan bij wat van waarde is. Een moment van bezinning en verbondenheid. En dat vieren we met yoga, meditatie, mantra zingen en inspirerende verhalen. Kijk hier voor meer info over de kerst satsang.

"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
zondag 27 december - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Zo rond de feestdagen, in de donkere decembermaand, leek het ons een goed moment om met elkaar kirtans en mantra's te zingen. Kirtan Bliss verzorgt bij ananda op zondag 27 december een bijzondere inspirerende en verstillende middag. Jullie zijn allen van harte welkom om te komen en je al zingend over te geven aan een diepgaande ervaring. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, je intentie is voldoende. Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.


workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran