Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zaterdag 25 februari - holistische bekkenbodem workshop, Blanca
Heb je last van je bekken en/of rug? Heb je daarbij onduidelijke pijn? Voel je je moe en heb je gebrek aan energie? Of klachten aan de blaas? Met een gezond werkende bekkenbodem leef je krachtig vanuit je vrouwelijke centrum. Deze workshop is een introductie en laat je kennismaken met wat je zelf kunt doen om de dragende kracht van je bekkenbodem terug te vinden. Kijk hier voor meer info over de holistische bekkenbodem workshop voor vrouwen.

zondag 16 april - klankschalen workshop en klankconcert, José
Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? Of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning en wil je je laten raken in een concert? Lees hier verder over de klankschalen workshop en het meditatief klankconcert.

"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
vrijdag 19 mei 2017 - wandel & yoga ochtend, Liliane en Britta
Geniet je van wandelen? Wil je nieuwe ontdekkingen doen in het groene Hilversum en deelnemen aan een heerlijke yogales in de natuur? Lees hier verder over de wandel & yoga ochtend.


zondag 21 mei - mindfulness stilte middag, Klara en Anneke
Het beoefenen van mindfulness vraagt om bewuste, liefdevolle aandacht. Het is als een zaadje wat, om te kunnen blijven groeien, voeding en aandacht nodig heeft. Heb je ervaring met mindfulness en/of heartfulness en behoefte aan verstilling? Wil je je beoefening opfrissen, verstevigen en verdiepen? Dan is deelname aan deze workshop op zondag 21 mei wellicht iets voor jou. Lees hier meer over de mindfulness stilte middag.

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran