Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zaterdag 3 september - kennismakingsworkshop stembevrijding, Helma
Ben je nieuwsgierig naar je meeste persoonlijke muziekinstrument, je stem? Of hebben ze jou van jongs af aan gezegd dat jij maar beter je mond kan houden omdat het niet mooi klinkt? In deze workshop gaan we aan de slag met stembevrijding. Je leert te zingen wat er in JOU leeft. Er is hier geen goed of fout, mooi en lelijk. Alleen echt of onecht. Wie durft? Kijk hier voor meer info over de workshop stembevrijding.

vrijdag 9 september - wandel & yoga ochtend, Liliane en Britta
Geniet je van wandelen? Wil je nieuwe ontdekkingen doen in het groene Hilversum en deelnemen aan een heerlijke yogales in de natuur? Dan is de wandel & yoga ochtend misschien iets voor jou. Een ochtend helemaal voor jezelf waarin je zeker nieuwe ontdekkingen zult doen. Kijk hier voor meer info over de wandel en yoga ochtend.

"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
zaterdag 12 november - workshop yoga nidra, Annemieke
Voel je je vaak gespannen, kun je moeilijk loslaten of slaap je slecht? Misschien is deze kennismaking met yoga nidra; een diepe ontspannings- en meditatietechniek ontwikkeld door Swami Satyananda, iets voor jou? In deze workshop maak je kennis met yoga nidra en leer je iets over de achtergronden ervan. Kijk hier voor meer info over de workshop yoga nidra.

zondag 20 november - klankschalen workshop, José
Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? Of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning en wil je je laten raken in een concert? Lees hier verder over de klankschalen workshop en het concert.

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran