Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zaterdag 7 mei - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Ben je onrustig of gehaast? Kom met ons zingen. Samen zingen heeft een bijzonder helend en verstillend effect. Geef je over aan de klanken en zing mee met KirtanBliss op zaterdagavond 7 mei. Je bent van harte welkom. Ervaring met zingen is niet nodig. Je intentie is voldoende. Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

maandag 16 mei - workshop stembevrijding, Helma

Wil je ontdekken hoe het is om vrij uit te zingen? Heb je het gevoel dat je niet kunt zingen? Voel je je geremd? Of gun je jezelf een pinksterdag vol plezier en vreugde en samen zijn in contact met jezelf? Het maakt niet wat je motivatie is en of je beginner bent of dat je al eerder stemwerk hebt gedaan, de workshop is voor iedereen toegankelijk. Kijk hier voor meer info over de workshop stembevrijding.

"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran