Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zondag 27 september - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Nav de succesvolle try out in juni, komt er een vervolg voor het kirtan en mantra zingen bij ananda door KirtanBliss. Jullie zijn allen van harte welkom om met ons te komen zingen. Ervaring met zingen is niet nodig. Kom en geef je over aan een diepgaande ervaring. Je intentie is voldoende. Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

zaterdag 10 oktober - workshop yoga nidra, Annemieke
Voel je je vaak gespannen, kun je moeilijk loslaten of slaap je slecht? Misschien is deze kennismaking met yoga nidra; een diepe ontspannings- en meditatietechniek ontwikkeld door Swami Satyananda, iets voor jou? In deze workshop maak je kennis met yoga nidra en leer je iets over de achtergronden ervan. Kijk hier voor meer info over de workshop yoga nidra.

"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
vrijdag 16 oktober - terugkom-middag cursisten yoga nidra, Annemieke
Heb je een cursus yoga nidra gevolgd bij ananda en wil je graag je beoefening versterken of je opnieuw laten inspireren en yoga nidra weer oppakken? Kijk hier voor meer info over de terugkom-middag voor yoga nidra cursisten.

zondag 18 oktober - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss

Ben je ook geraakt door de magische klanken van mantra's en zou je ze graag zelf willen zingen? Kom naar deze derde bijeenkomst kirtan en mantra's zingen bij ananda en geef je over aan een diepgaande ervaring. Je hoeft niet goed te kunnen zingen. Je intentie is voldoende. Je bent van harte welkom! Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

zondag 8 november - mindfulness meditatiemiddag, Klara en Anneke
Het beoefenen van mindfulness vraagt om bewuste, liefdevolle aandacht. Het is als een zaadje wat, om te kunnen blijven groeien, voeding en aandacht nodig heeft. Heb je ervaring met mindfulness en/of heartfulness en behoefte aan verstilling? Wil je je beoefening opfrissen, verstevigen en verdiepen? Dan is deelname aan deze middag op zaterdag 8 november wellicht iets voor jou. Lees hier meer over de mindfulness meditatiemiddag.

zondag 15 november - workshop mediteren met klankschalen en meditatief klankconcert, José
Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking. In de workshop krijg je verschillende manieren aangereikt waarop je klankschalen kunt gebruiken bij je meditatie. Het klankconcert zal je in diepe ontspanning brengen. Lees hier mee over de workshop mediteren met klankschalen en meditatief klankconcert.

zondag 29 november - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Heb je een drukke agenda en last van stress? Zou je graag minder willen doen en meer rust willen ervaren? Of heb je last van malende gedachten en weet je niet hoe je je gedachten stop kunt zetten? Kom met ons zingen en ervaar hoe het is om helemaal op te gaan in de klanken en al zingend vrij van gedachten te zijn. Ervaring met zingen is niet nodig. Iedereen is van harte welkom! Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

zondag 27 december - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Zo rond de feestdagen, in de donkere decembermaand, leek het ons een goed moment om met elkaar kirtans en mantra's te zingen. Kirtan Bliss verzorgt bij ananda op zondag 27 december een bijzondere inspirerende en verstillende middag. Jullie zijn allen van harte welkom om te komen en je al zingend over te geven aan een diepgaande ervaring. Je hoeft niet goed te kunnen zingen, je intentie is voldoende. Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran