Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor een overzicht van de yoga retraites en weekenden.

Kijk hier voor workshops of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zaterdag 16 mei - mindfulness meditatiemiddag, Klara en evt. Anneke
Het beoefenen van mindfulness vraagt om bewuste, liefdevolle aandacht. Het is als een zaadje wat, om te kunnen blijven groeien, voeding en aandacht nodig heeft. Heb je ervaring met mindfulness en/of behoefte aan verstilling? Wil je je beoefening opfrissen, verstevigen en verdiepen? Dan is deelname aan deze workshop op zaterdag 16 mei wellicht iets voor jou. Lees hier meer over de mindfulness meditatiemiddag.


maandag 25 mei - workshop stem- en mind-bevrijding, Helma
Heb je zin om ombekommerd geluid te maken, jezelf te laten horen? Jezelf niet in te hoeven houden, je eigen ruimte te vergroten en daarna liefdevol je gedachten te onderzoeken? Kom dan naar deze dag waarbij we stembevrijdingswerk doen en werken met het systeem the work van Byron Katie. Kijk hier voor meer info over de workshop stem- en mind-bevrijding.

"We kunnen geen grote dingen doen,
alleen kleine dingen met heel veel liefde."
Moeder Theresa
zondag 14 juni - workshop eat healthy and do yoga nidra, Khadija
Wil jij weten wat nou echt gezond eten is? En hoe doe je dat dan? Wat heeft gezond eten voor effect op je gezondheid? Eet je gehaast en snel? Wil je yoga, voeding en meditatie bij elkaar brengen? Misschien is deelname aan deze workshop op 14 juni wat voor jou. Lees hier meer over de workshop eat healthy and do yoga nidra.

"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng