Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zaterdag 20 februari - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Ben je ook geraakt door de magische klanken van mantra's en zou je ze graag zelf willen zingen? Kom naar de bijeenkomst kirtan en mantra's zingen bij ananda en geef je over aan een diepgaande ervaring. Je hoeft niet goed te kunnen zingen. Je intentie is voldoende. Je bent van harte welkom! Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

zondag 6 maart - workshop mediteren met klankschalen en meditatief klankconcert, José
Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? Of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning en wil je je laten raken in een concert? Lees hier verder over de klankschalen workshop en concert.


"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
zaterdag 2 april - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Heb je last van malende gedachten en weet je niet hoe je je gedachten stop kunt zetten? Kom met ons zingen en ervaar hoe het is om helemaal op te gaan in de klanken en al zingend vrij van gedachten te zijn. Ook na afloop merk je de verstilling. Ervaring met zingen is niet nodig. Iedereen is van harte welkom! Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

zaterdag 7 mei - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Ben je onrustig of gehaast? Kom met ons zingen. Samen zingen heeft een bijzonder helend en verstillend effect. Geef je over aan de klanken en zing mee met KirtanBliss op zaterdagavond 7 mei. Je bent van harte welkom. Ervaring met zingen is niet nodig. Je intentie is voldoende. Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran