Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor een overzicht van de yoga retraites en weekenden.

Kijk hier voor workshops of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

zondag 21 december - yoga en meditatie-avond 'verbondenheid', Linda

In alle drukte rond de kerstperiode zou je soms bijna vergeten dat kerst bij uitstek het feest van verbondenheid is. Op deze thema-avond bieden we je de mogelijkheid tot een moment van bezinning en doen we yoga en meditaties om het hartgebied te openen. Zodat je met een goed gevoel aan de kerstperiode kunt beginnen. Kijk hier voor meer info over de yoga en meditatie thema-avond 'verbondenheid'.

29 december - yoga kerst workshop, Tineke
Heb je juist in de kerstperiode behoefte aan yoga en verstilling? Kom dan naar de workshop met critical alignment yoga, meditatie en een biologische lunch. Je bent van harte welkom. Kijk hier voor meer info over de yoga kerst workshop.


"We kunnen geen grote dingen doen,
alleen kleine dingen met heel veel liefde."
Moeder Theresa
zondag 8 februari - klankschalen workshop en concert, José
Ben je gefascineerd door het geluid van klankschalen? Wil je erop leren spelen en ervaren wat dat met je doet? Of ben je gewoon toe aan een diepe ontspanning en wil je je laten raken in een concert? Lees hier verder over de klankschalen workshop en concert.


"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng