Shivashiva betekenis van yogaover ananda
centrum voor yoga, meditatie en mindfulness in hilversum
 
 
workshops

Kijk hier voor workshop of trainingen op maat voor bedrijven en groepen.

maandag 25 mei - workshop stem- en mind-bevrijding, Helma
Heb je zin om ombekommerd geluid te maken, jezelf te laten horen? Jezelf niet in te hoeven houden, je eigen ruimte te vergroten en daarna liefdevol je gedachten te onderzoeken? Kom dan naar deze dag waarbij we stembevrijdingswerk doen en werken met het systeem the work van Byron Katie. Kijk hier voor meer info over de workshop stem- en mind-bevrijding.

zondag 14 juni - workshop eat healthy and do yoga nidra, Khadija
Wil jij weten wat nou echt gezond eten is? En hoe doe je dat dan? Wat heeft gezond eten voor effect op je gezondheid? Eet je gehaast en snel? Wil je yoga, voeding en meditatie bij elkaar brengen? Misschien is deelname aan deze workshop op 14 juni wat voor jou. Lees hier meer over de workshop eat healthy and do yoga nidra.

"We kunnen geen grote dingen doen,
alleen kleine dingen met heel veel liefde."
Moeder Theresa

zaterdag 20 juni en zondag 21 juni - workshop ashtanga yoga mysore style - de staande houdingen, Gitty
Mysore style ashtanga is de traditionele lesvorm van ashtanga yoga. Het is diepgaand en heel persoonlijk. Je zou het kunnen vergelijken met een privé les, maar dan in een groep. In deze workshop zullen we beginnen met het heel precies aanleren van de zonnegroeten en de staande serie. Lees hier meer over de workshop ashtanga yoga mysore style - de staande houdingen.

zaterdag 27 juni - kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss
Ben je ook geraakt door de magische klanken van mantra's en zou je ze graag zelf willen zingen? Kom naar deze eerste avond kirtan en mantra's zingen en geef je over aan een diepgaande ervaring. Je hoeft niet goed te kunnen zingen. Je intentie is voldoende. Iedereen is welkom! Kijk hier voor meer info over het kirtan en mantra's zingen met KirtanBliss.

zondag 28 juni - workshop ashtanga yoga mysore style - de zittende houdingen, Gitty
Mysore style ashtanga is de traditionele lesvorm van ashtanga yoga. Het is diepgaand en heel persoonlijk. Je zou het kunnen vergelijken met een privé les, maar dan in een groep. In deze workshop zullen we beginnen met het heel precies aanleren van de zittende serie. Lees hier meer over de workshop ashtanga yoga mysore style - de zittende houdingen.

zondag 5 juli - workshop ashtanga yoga mysore style - eind serie, Gitty
Mysore style ashtanga is de traditionele lesvorm van ashtanga yoga. Het is diepgaand en heel persoonlijk. Je zou het kunnen vergelijken met een privé les, maar dan in een groep. In deze workshop zullen we beginnen met het heel precies aanleren van de eind serie. Lees hier meer over de workshop ashtanga yoga mysore style - eind serie.


"’De goedheid van een mens is een vlam
die wel verborgen maar niet gedoofd kan worden."
Nelson Mandela
zondag 12 juli - workshop ashtanga yoga mysore practice, Gitty en Evalien
Speciaal voor als je de workshops mysore stijl ashtanga yoga hebt gevolgd, of in ieder geval 1 daarvan, is er nu de mogelijkheid de magie van het zelf oefenen in een groep te ervaren. Je bent bekend met de series, en in staat zelf te beginnen zo gauw je op de mat staat. Er is geen reden verlegen te zijn want zelf de meest ervaren yogi wil wel eens de volgorde vergeten. Dit is helemaal niet erg en juist het aanleren van de volgorde is een van de dingen waar we je graag mee helpen.
Lees hier meer over de workshop ashtanga yoga mysore practice.

workshop of training op maat voor bedrijven en groepen
Zoek je een docent voor een workshop, cursus of training op maat? Wil je graag yoga doen op je werk of met een groep vrienden en vriendinnen? Of heb je een eigen bedrijf en wil je yoga, meditatie of mindfulness aanbieden aan je werknemers? Neem contact met ons op. We denken graag met je mee. Met ons ruime aanbod en team van gespecialiseerde docenten kunnen we al gauw aan je verzoek voldoen. Kijk hier voor meer info over workshop op maat voor bedrijven en groepen.


Kijk hier voor de agenda cursussen, workshops en retraites.

"Alles wat volledig wordt aanvaard brengt je naar de vrede,
ook de aanvaarding dat je niet kunt aanvaarden,
dat je je verzet."
Nin Sheng

  
 
"When all hostility, fear and insecurity are erased from your mind. The state that remains is pure joy, ananda."
Eknath Easwaran